مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای>اخبار
در تاریخ 2/12/88 جلسه مؤسسین مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای تشکیل و دکتر سید رسول زکوی به عنوان رئیس "مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای " انتخاب شدند.
مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای "کنگره بین المللی پزشکی هسته ای را همراه چهاردهمین همایش پزشکی هسته ای ایران" در تاریخهای 13 لغایت 15 آبان 89 در هتل پردیسان مشهد برگزار شد.
مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای در سال 89  مرکز تحقیقات برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناخته شد.
مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای به عنوان گروه برتر در سال 89 و 90 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناخته شد.
مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای اقدام به راه اندازی مجله Asia Occenia Journal of Nuclear Medicine and Biology با همکاری انجمن آسیا اقیانوسیه نموده است.این مجله در دانشگاه علوم پژشکی مشهد به چاپ می رسد و به زبان انگلیسی می باشد.این مجله بزودی اقدام به تشکیل سایت و چاپ اولین نشریه خود می نماید.