معرفی مرکز

مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای >معرفی مرکز

"معرفی مرکز "

تعریف:

مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای یک مرکز غیر انتفاعی می باشد که در زمینه روشهای تشخیصی و درمانی پزشکی هسته ای با هدف ارتقا سلامت جامعه و افزایش دانش بشری فعالیت می نماید.

تاریخچه پیدایش مرکز :

در تاریخ 1388/12/02جلسه موسسین مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای تشکیل و دکتر سید رسول زکوی به عنوان رئیس "مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای " انتخاب شدند.

مکان جغرافیائی مرکز :

محل مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای در بخش پزشکی هسته ای  واقع در بیمارستان قائم(عج) می باشد.

هدف‌:

این مرکز جهت گسترش تحقیقات پایه و کاربردی پزشکی هسته ای و کمک به تشخیص صحیح و درمان بموقع بیماران و با توجه به نیاز روز افزون جامعه پزشکی به واحدهای تخصصی تحقیقاتی، درمانی، مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اهداف زیر تاسیس می‌گردد:

1- توسعه و بكارگیری دانش بشری در زمینه پزشکی هسته ای

2- افزایش مشارکت ایران در تولید علم پزشکی هسته ای

3- انجام پژوهش های بنیادی، اپیدمیولوژیك و بالینی در جهت اصلاح نظام ارایه خدمات تشخیصی- درمانی كشور با هدف جوابگویی به نیازهای جامعه

4- ایجاد بانك اطلاعاتی (جمع آوری، تنظیم و طبقه بندی مدارک بیماران، مقالات و منابع مرتبط )

5- آموزش نیروی انسانی محقق در زمینه پزشکی هسته ای

6- ترغیب، تشویق و همكاری با محققین رشته های مختلف

7- كوشش در جلب توجه و همكاری مراكز تحقیقاتی و اجرایی مربوطه در داخل كشور

8- همكاری علمی با مراكز تحقیقاتی و آموزشی سایر كشور ها و سازمان های بین المللی

9- توسعه و بكارگیری دانش بشری در زمینه پزشکی هسته ای

10- جذب کمک های مردمی برای تحقیقات پزشکی هسته ای

فعالیتهای مرکز :

1- طراحی ، اجرا و مشاوره طرح های تحقیقاتی در زمینه های مختلف تخصصی پزشکی.

2- آموزش روش تحقیق و انالیز آماری و نحوه برخورد با مشکلات تحقیق جهت متخصصین پزشکی هسته ای و دانشجویان.

3- ارائه خدمات درمانی و آزمایشگاهی به بیماران نیازمند.

برقراری تماس :

تلفن تماس : 38012779-051                                       تلفکس :38400494-051                                                         آدرس ایمیل : nmrc[at]mums.ac.ir